Tijekom vikenda na zagorskim cestama sedam prometnih nesreća

U Movraču se sudarili teretnjak i auto, čiji je vozač ‘napuhao’ 1,06 i pritom je lakše ozlijeđen

Objavljeno: 08.08.2022. AB

Na prometnicama koje sigurnosno pokriva Policijska uprava krapinsko – zagorska zabilježeno je sedam prometnih nesreća.
Četiri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Krapini i Lugu Zabočkom, zbog nepropisne vožnje unatrag, u Gornjem Maclju uslijed nepropisnog prestrojavanja i Svetom Križu zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.
U Movraču je zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika došlo do sudara osobnog i teretnog automobila, a vozač auta, koji je vozio s 1,06 promila alkohola u organizmu, zadobio je lakše tjelesne ozljede. U Orehovcu Radobojskom je zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika došlo do slijetanja neregistriranog motokultivatora, a vozač koji je upravljao motokultivatorom prije prava na upravljanje vozilom, odnosno bez položenog vozačkog ispita, zadobio je također lakše tjelesne ozljede, kao i vozačica osobnog automobila, kojim je uslijed nedržanja vozila uz desni rub kolnika u Dubrovčanu sletjela van kolnika.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter