Prozvali ih pitomačkim Onurom i Šeherezadom, no stvarnost je bila daleko od idilične

PODIGNUTA OPTUŽNICA: Turčin koji se prošle godine doselio u Pitomaču i oženio, svoju je ženu maltretirao, mlatio i zatočio

Objavljeno: 29.07.2022. zagorjeinternational

U Virovitici je Općinsko državno odvjetništvo podignulo optužnicu protiv turskog državljanina, zbog kaznenog dijela nasilja u obitelji i dva kaznena djela prijetnje, a kako je Index.hr saznao, radi se Onuru Yardimciju, koji je prošle godine doselio u Pitomaču te početkom rujna oženio Pitomačanku (27), dodajući da su mediji tada pisali o filmskoj ljubavnoj priči te su ih čak prozvali pitomačkim Onurom i Šeherezadom.

Općinsko državno odvjetništvo optužilo ga je da je od  2. rujna prošle godine do 5. svibnja ove godine, na području Pitomače grubo maltretirao svoju suprugu, mlatio je i zatočio.

– U cilju da obezvrijedi kao osobu svoju suprugu (1995.), učestalo ju vrijeđao pogrdnim riječima te da je krajem rujna i početkom listopada 2021. godine fizički nasrtao na nju. Tereti ga se da je u jutarnjim satima 10. travnja 2022. uništio inventar u kući i da je u poslijepodnevnim satima 13. travnja 2022., nakon što je prethodno uzeo sve ključeve od stana, zaključao suprugu u stanu, a potom po povratku u stan bio fizički nasilan prema njoj i ozlijedio ju. Okrivljenika se tereti da je 30. travnja 2022. godine, nakon prethodnog verbalnog sukoba, svojim postupanjem doveo oštećenicu u ponižavajući položaj pri čemu je ona trpjela strah i nasilje te je povrijedio njeno dostojanstvo – naveli su iz Općinskog državnog odvjetništva, dodajući da ga se tereti da je točno neutvrđenog dana, oko 20. travnja ove godine, na području Pitomače, u nakani da ustraši roditelje svoje supruge, rekao supruzi prijeteće riječi koje je ona 5. svibnja prenijela svojim roditeljima, a koje su potom kod njih izazvale osjećaj straha za vlastiti život i sigurnost.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba