Suradnja Policijske postaje Zlatar Bistrica i ˝Društva Naša djeca Mače˝

Održana je prva biciklijada u Maču, sudjelovala 73 biciklista

Objavljeno: 12.07.2022. zagorjeinternational

Protekle je nedjelje održana je prva biciklijada u Maču, a u suradnji Policijske postaje Zlatar Bistrica i ˝Društva Naša djeca Mače˝ na kojoj su sudjelovala 73 biciklista.

Policijski službenici su organizirali akciju evidencije bicikala tijekom koje je evidentirano 17 bicikla te je provedena edukacija građana kako sigurno sudjelovati u prometu.

Biciklijada je vožena od Mača do Sutinskih Toplica, a prije početka biciklijade policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Davora Klenkar održao je predavanje sudionicima vezano za nužnost poznavanja i poštivanja prometnih propisa posebice skrećući pozornost na zakonske odredbe vezano za sudjelovanje djece u prometu kao biciklisti, (starost djece za sudjelovanje u prometu kao biciklista, korištenje zaštitne kacige, kretanje biciklista kolnikom).

Nakon završetka biciklijade policijski službenik Policijske postaje Zlatar Bistrica Davor Klenkar i predsjednica DND-a Mače Martina Čehulić dodijelili su priznanja najmlađim sudionicima, djeci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba