U organizaciji TZ ˝Biser Zagorja˝

MODNI SPEKTAKL: Ove nedjelje će terasom Dvorca Mihanović prošetati uspješne žene Zagorja među kojima će se naći načelnice, gradonačelnice, direktorice…

Objavljeno: 12.07.2022.

Turistička zajednica ˝Biser Zagorja˝ na području Tuhlja, Klanjca i Velikog Trgovišća u mjesecu lipnju i srpnju organizira niz različitih događanja – od izložbi, radionica, koncerata i predstava ove godine do atraktivnih događanja poput koncerta ˝Zagorje Domovini˝ održanog 1. srpnja.

Od nadolazećih događanja izdvajamo modnu reviju ˝Žena, majka, Zagorka˝ koja će se održati u Tuheljskim Toplicama pored Dvorca Mihanović. Tako će ove nedjelje od 21 sat terasom Dvorca Mihanović prošetati petnaestak uspješnih žena Zagorja među kojima će se naći načelnice, gradonačelnice, direktorice – žene koje ostavljaju trag u današnjem životu Zagorja, a među njima kao gošća večeri u jednoj od modnih kreacija hrvatskih dizajnera prošetati će i jedna od najvećih pjevačkih ikona hrvatske glazbene scene Zdenka Kovačiček.

Modna revija organizirana je u suradnji s Dubravkom Jelenčić, vlasnicom atraktivnog Concept stora najboljih hrvatskih dizajnera ˝Fashion & Art˝ smještenog u Roses Fashion Outletu u Sv. Križu Začretje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba