U organizaciji četiriju udruga i nazočnosti 150 mještana

Gostovanje dramske sekcije ˝ŠKD Brezno˝ u Poznanovcu obogatilo subotnju večer

Objavljeno: 27.06.2022.

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko – zagorske županije, udruga žena ˝Jana˝ iz Poznanovca, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina i dramska sekcija ˝ŠKD Sveti Petar Brezno˝ uz potporu općine Bedekovčina organizirale su u prostorijama DVD Poznanovec besplatnu kazališnu predstavu ˝Happy end˝.

– U nazočnosti oko 150 građana u prekrasnom ambijentu društvenog doma uz tradicionalnu tematiku naše svakodnevnice potisnule su se negativne emocije uzrokovane nedavnom tragedijom tuče koja je pogodila područje Poznanovca i okolice. Domaćin, udruga žena ˝Jana˝ organizirala je nakon održane predstave prekrasno druženje za glumce i članove udruga. Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata KZŽ neposredno prije početka predstave rukovodstvu spomenute udruge uručila je više tisuća komada presadnica koje je dobila na poklon od obitelji OPG Josip i Ivanka Cafut. Prekrasna subotnja večer završila je dogovorima o daljoj suradnji svih udruga uključenih u realizaciju ove predstave – rekao je predsjednik UDVDR-a KZŽ i dodao kako posebno zahvaljuje svim glumcima dramske sekcije ˝ŠKD Brezno˝, kako ističe, prekrasne glumačke družine na čelu sa Zdravkom Dimecom.

– Sretni smo što vas imamo za prijatelje. I eto kad se male ruke slože sve se može. Idemo dalje zajedno i nadam se još većim aktivnostima na dobrobit nas branitelja i članova naših obitelji, ali i cijele zajednice – poručio je na kraju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba