VELIKI POŽAR U ANDRAŠEVCU: Vatra progutala obiteljsku kuću, šteta nekoliko stotina tisuća kuna

Požar krenuo iz garaže zbog neispravnog aparata za varenje, 67-godišnjak koji je lakše opečen, ostao bez krova nad glavom

Objavljeno: 27.06.2022. Alen Brodar

U Andraševcu je u subotu oko 11 sati došlo do velikog požara, u kojem je, doznajemo od policije, nastala materijalna šteta od nekoliko stotina tisuća kuna. Požar je krenuo iz garaže, zbog kvara na električnom aparatu za varenje, a vatra se proširila na čitavu garažu i unutrašnjost kuće, od koje su ostali samo zidovi. U požaru je lakše ozlijeđen i 67-godišnji vlasnik kuće, koji je pri pokušaju gašenja vatre lakše opečen te mu je liječnička pomoć pružena na licu mjesta.

Kako su na svojoj Facebook stranici napisali oroslavski vatrogasci, dojava o požaru stigla je u 11.55 sati te je na intervenciju izašlo njih 12, s navalnim vozilom, autocisternom i dva kombija.

– Dolaskom na mjesto intervencije uočavamo potpunu razbuktalu fazu prvog kata i krovišta kuće te počinjemo sa gašenjem. Požar je lokaliziran u 12.56, a ugašen u 15.17 sati. Utrošeno je oko 45kubika vode – izvijestili su vatrogasci iz Oroslavja, uz koje su na intervenciju izašle i kolege iz ZJVP-a Zabok (navalno vozilo i tri vatrogasca) , ZJVP-a Marija Bistrica (navalno vozilo i dva vatrogasca) te DVD-a Stubička Slatina (dva navalna vozila, kombi i 10 vatrogasaca). Vratili su se u postrojbu u 16.35 sati.

FOTO: DVD Stubička Slatina

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba