Počelo je ljeto u dvorcu Oršić

Koncert Ivane Kindl okupio mnoge Zagorce – pogledajte kako je bilo

Objavljeno: 26.06.2022. zagorjeinternational

U atriju dvorca Oršić u Gornjoj Stubici i ove godine održava se glazbeno – scenski festival “Ljeto u dvorcu Oršić 2022.” koji sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Krapinsko  – zagorske županije u ljetnim mjesecima. 

Festival je to koji se održava već 17 godina zaredom, a ove se godine održava od 24. lipnja do 17. svibnja. Sam značaj festivala za Gupčev kraj je velik, a od njegovih početaka do danas, na njemu je održano preko 120 glazbenih i kulturnih večeri. Festival je postao jednim od simbola Gupčevog kraja koji je stvorio svoju vjernu publiku kroz dugi niz godina održavanja. Takva manifestacija doprinosi razvoju destinacije i donosi pozitivne učinke na svim razinama poput povećanje turističkog prometa, promociju Gupčevog kraja u zemlji i inozemstvu, jačanje snage brenda “Gupčev kraj” kao turističke destinacije te doprinosi stvaranju prepoznatljivog imidža turizma destinacije.

Festival je ove godine otvorila pjevačica Ivana Kindl, uz kasniji nastup DJ Lorenza, a kakva je atmosfera vladala u atriju dvorca pogledajte u galeriji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba