HOROR U ZAGREBU

Belgijski ovčar izgrizao trogodišnju djevojčicu: Curila joj je krv u trbuhu

Objavljeno: 26.06.2022. zagorjeinternational

Subotnje jutro u zagrebačkom Parku Maksimir pretvorilo se u pravi horor. Kako piše Jutarnji list, na parkiralištu zapadno od ulaza spomenutog parka, oko 11 sati ujutro, belgijski ovčar je napao trogodišnju djevojčicu, a tim je groznim prizorima svjedočilo dvadesetak prolaznika koji su pokušali pomoći.

– Vidio sam da majka drži djevojčicu na tlu te kako otac pokušava psu rastvoriti čeljust i spriječiti da ju opet ne ugrize. Ja sam psa udario snažno nekoliko puta nogom u rebra. Trajalo je to možda minutu-dvije dok ga nismo odvojili od djevojčice. Tu je došla i jedna liječnica, koja je pogledala djevojčicu. Curila joj je krv na trbuhu. Roditelji su je posjeli u automobil i odjurili prema obližnjem KBC-u Zagreb na Rebro – ispričao je jedan od svjedoka za Jutarnji.

– Javio mi se jutros otac djevojčice i rekao da je otpuštena iz bolnice te kako ozljede, srećom, nisu teške – dodao je i kazao kako je pas koji je napao djevojčicu bio vezan na povocu, ali da je on bio dovoljno dugačak da je pas mogao dohvatiti i napasti dijete. U šoku je, kako kaže, bio i vlasnik psa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba