Upaljen alarm, stiže nam novo nevrijeme:

Dijelove Austrije i Slovenije poharala tuča

Objavljeno: 21.06.2022. AB

Dok Zagorje i ostali dijelovi Hrvatske još uvijek zbrajaju štetu od olujnih nevremena u posljednjih nekoliko tjedana, prema podacima Estofexa, u dijelovima istočne Italije, Slovenije, Hrvatske i BiH tijekom dana moglo bi doći do nove tuče, olujnog vjetra i obilnih padalina, javlja Dnevnik.

JESTE LI ZA POVRATAK OBRANE OD TUČE RAKETAMA? PETICIJU MOŽETE POTPISATI OVDJE.

Nevrijeme je Sloveniju zahvatilo već u ponedjeljak, a novo se očekuje danas u ranim poslijepodnevnim satima. Kasno poslijepodne i u večernjim satima ono će se kretati preko središnje Hrvatske i BiH. Nevrijeme je prošlo i Austrijom, tuča je pala u gradu Žitolu.

I DHMZ je oglasio žuti alarm za zagrebačku, osječku i karlovačku regiju, a navode da su mogući izraženi grmljavinski pljuskovi i grmljavina.

Žuti alarm ostaje i za srijedu u zagrebačkoj i karlovačkoj regiji zbog obilnih padalina i grmljavinskih pljuskova. Sutra bi ipak u većini krajeva trebalo biti djelomice, a na Jadranu i pretežno sunčano.

Uz prolazno više oblaka mjestimične kiše, pa i grmljavine, može biti ujutro, ponajprije u dijelovima središnje i istočne Hrvatske, a posebice navečer i u noći na četvrtak jače nevrijeme moguće je u najsjevernijim predjelima.

Vjetar u unutrašnjosti većinom slab, uz pljuskove kratkotrajno pojačan, a na Jadranu u najtoplijem dijelu dana do umjeren, većinom jugozapadni i zapadni.

Najniža jutarnja temperatura zraka od 15 do 20, na Jadranu između 20 i 24 °C. Najviša dnevna uglavnom od 28 do 33 °C, javlja DHMZ.

JESTE LI ZA POVRATAK OBRANE OD TUČE RAKETAMA? PETICIJU MOŽETE POTPISATI OVDJE.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter