Teme vezane uz zdravstvene probleme i društvena događanja koja izravno utječu na kvalitetu života braniteljsko - stradalničke populacije

18. Zdravstveno – savjetodavni simpozij ovog četvrtka u hotelu Trakošćan

Objavljeno: 21.06.2022. zagorjeinternational

U organizaciji Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine, a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, kroz provedbu aktivnosti održat će se nastavak 18. Zdravstveno – savjetodavnog simpozija koji je bio prekinut u rujnu 2021. godine zbog epidemioloških mjera.

Sudionici Simpozija su članovi Udruge 100%-tnih HRVI I. skupine i članovi njihovih obitelji. Cilj održavanja Simpozija je poboljšanje kvalitete života braniteljsko – stradalničke populacije te pronalaženje rješenja u suradnji sa stručnjacima kao i nadležnim institucijama. 18. Zdravstveno – savjetodavni simpozij održat će se 23. lipnja 2022. godine u hotelu Trakošćan u Trakošćanu s početkom u 10 sati.

Teme Simpozija vezane su uz zdravstvene probleme i društvena događanja koja izravno utječu na kvalitetu života braniteljsko – stradalničke populacije. Zdravstvene teme Simpozija su ˝Ovisnost˝ i ˝Prihvaćanje psihološke pomoći˝. Kako i društveno okruženje ima značajan utjecaj na kvalitetu života braniteljsko – stradalničke populacije na 18. Zdravstveno – savjetodavnom simpoziju održat će se i Okrugli stol  na temu ˝Utjecaj i posljedice negativne percepcije društvenih skupina prema hrvatskim braniteljima˝.

Na Okrugli stol pozvani su predstavnici studenata, umirovljenika, civilnih osoba s invaliditetom, medija, političara i institucija iz Krapinsko – zagorske županije.

Sve potrebne informacije možete zatražiti putem maila: [email protected] ili na broj 098/465-749.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba