Obavijest mačanskim učenicima završnih razreda osnovne i srednje škole

OPĆINA NAGRAĐUJE VAŠU MARLJIVOST: Nagrada očekuje učenike koji su školovanje završili s odličnim uspjehom

Objavljeno: 20.06.2022. zagorjeinternational

Općinsko vijeće Općine Mače donijelo je Odluku o nagrađivanju učenika završnih razreda osnovne i srednje škole za uspjeh u školovanju.

Nagradu za uspjeh u školovanju ostvaruje učenik osnovne/srednje škole (trogodišnje/četverogodišnje) koji je u tekućoj godini završio osnovnu/srednju školu, ima prebivalište na području općine, sve razrede osnovne/srednje škole završio s odličnim uspjehom što se za osnovnu školu podrazumijeva aritmetički prosjek ocjena svih razreda od 5,00, a za srednju školu aritmetički prosjek ocjena svih razreda od 4,90-5,00.

Nagrada za uspjeh u školovanju ostvaruje se na zahtjev zakonskog zastupnika učenika srednje škole, odnosno na zahtjev punoljetnog učenika za učenike srednje škole ili po službenoj dužnosti na zahtjev načelnice za učenike osnovne škole na području općine i srednje škole na području Krapinsko-zagorske županije.

Učenici završnog razreda Osnovne škole Mače i učenici završnih razreda srednjih škole s područja Krapinsko-zagorske županije ne podnose zahtjeve već umjesto njih dostavu podataka traži načelnica izravno od osnovne škole i srednjih škola, dok učenik srednje škole koji pohađa srednju školu koja nije na području Krapinsko-zagorske županije, dužan je sam podnijeti zahtjev, odnosno za maloljetnog učenika zahtjev podnosi njegov zakonski zastupnik. Učenici koji pohađaju srednju školu izvan Krapinsko-zagorske županije, odličan uspjeh dokazuju preslikom svjedodžbi i dostavom originala na uvid u Jedinstveni upravni odjel.

Rok za prijavu je 30. lipnja, a obrazac za prijavu možete pronaći ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba