OD 10. DO 12. LIPNJA: U Gupčevom kraju Stubica fest

“Manifestacija će biti pravo festivalsko osvježenje koje će ponuditi spoj povijesne, zabavne, kulturne i gastro ponude“

Objavljeno: 04.06.2022. zagorjeinternational

Stubica fest nova je i zanimljiva manifestacija koja će se održati u tri dana, od petka, 10. do nedjelje, 12. lipnja, a obuhvatit će svu raskoš zabavne, kulturno-povijesne i gastro ponude Gupčevog kraja.

Organizator manifestacije je Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, suorganizator je Družba vitezova zlatnog kaleža, partneri su Udruženje obrtnika Stubica, Pučko učilište Donja Stubica, OŠ Donja Stubica, GDCK Donja Stubica, Muzej seljačkih buna Gornja Stubica, SKUC Gornji Hruševec, Župa Presvetog Trojstva Donja Stubica, UDVDR KZŽ, Stub-klub, Kajkaviana,  pokrovitelji su Grad Donja Stubica, Hrvatska turistička zajednica, Krapinsko-zagorska županija, TZ Krapinsko – zagorske županije, Općina Gornja Stubica, a sponzori AZM, Vetropack Straža tvornica stakla, Terme Jezerčica, Vodolim Brundula, Ljekarne Švaljek, Zagrebačka pivovara.

Riječ je o festivalu bogatog sadržaja u kulturno povijesnoj cjelini središnjeg dijela grada Donja Stubica. Gupčev kraj poznat je po brojnim manifestacijama od kojih su neke posjetom prerasle i broj stanovnika s popularnim manifestacijama i zanimljivim događanjima kao što je Seljačka buna – Bitka kod Stubice, Susreti za Rudija i Ljeto u dvorcu Oršić, stoga ni ne čudi što zadnjih godina svi izletnički putevi vode ka tom bajkovitom kraju bogate povijesti.

-Ljeti je Gupčev kraj bogat izletnicima, a Stubica fest na početku ljeta bit će pravo festivalsko osvježenje, koje će ponuditi spoj povijesne, zabavne, kulturne i gastro ponude. Nakon ovoliko nabrojanih događanja na Stubica festu možemo samo reći da rezervirate drugi vikend u lipnju i doživite pravo kulturno, povijesno i zabavno bogatstvo u Gupčevom kraju, koji se opasno pripremio sa zabavnim sadržajem – rekli su organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba