Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Pregrade, Huma na Sutli i Desinića

JEDNOGLASNOM ODLUKOM ČLANOVA: Za prvog predsjednika izabran Josip Grofelnik

Objavljeno: 02.06.2022. zagorjeinternational

U utorak je održana prva konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Pregrade, Huma na Sutli i Desinića na kojoj je jednoglasnom odlukom članova Skupštine, za predsjednika, na trajanje mandata do 2026. godine, izabran Josip Grofelnik.

Za potpredsjednicu Udruženja imenovana je Davorka Hohnjec, a imenovani su i  članovi Upravnog odbora: Siniša Aleksić – predsjednik ceha ugostitelja, Mario Bele – predsjednik ceha prijevoznika, Nikola Gajšak – predsjednik ceha uslužnih djelatnosti, Mario Ivanjko – predsjednik ceha građevinara, Ivona Klanšek – predsjednica ceha trgovaca, Bojan Podhraški – predsjednik ceha proizvodnih djelatnosti , a na prijedlog predsjednika još  tri  člana – Davorka Hohnjec, Valentina Kučiš Šumiga i Veljko Podboj. Imenovani su i članovi Nadzornog odbora u  sastavu Dario Krsnik, Andreja Šoštar i Diana Tepeš.

Na kraju sjednice, odabrana su i dva predstavnika Udruženja obrtnika Pregrade, Huma na Sutli i Desinića u Skupštinu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije – Davorka Hohnjec i Anita Grofelnik. Sjednici je nazočio i predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Darko Varga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba