Traže se industrijski električari, električari srednjeg/visokog napona, električari na održavanju dalekovoda…

Tvrtka “EGMA Elektroinstalacije” proširuje svoj tim – možda ste upravo vi idealan kandidat

Objavljeno: 01.06.2022. zagorjeinternational

Slovenska tvrtka “EGMA Elektroinstalacije” u potrazi je za novim djelatnicima, a tvrtka trenutno zapošljava električare. 

Tvrtka traži pouzdane osobe za obavljanje poslova ‘vođe ekipe električara’ čiji je zadatak vođenje ekipe za montažu instalacija (od četiri do šest kolega), davanje uputa i rukovođenje posla. Također, radnik će u sklopu ove radne pozicije, razvrstavati kolege na optimalne radne pozicije te obavljati nadzor nad pravilnom izvedbom danog posla, popisivat će upotrebljeni materijal, komunicirati s nadređenima, usklađivati moguće montaže i termine s nadređenima na projektu te naručivati materijal. 

Traži se i djelatnik za obavljanje posla ‘električara kućnih instalacija’, a od budući radnici mogu očekivati da će postavljati elektro instalacije u zgradama, stanovima, podzemnim garažama i kućama. Također, radit će i s pametnim instalacijama preko KNX/BUS sistema (žaluzije, rasvjeta, prozori, vremenske stanice), s instalacijama rasvjete, utičnica, šaltera, tastera u halama, industrijskim pogonima i autokućama (Audi, Seat, VW, Škoda), zatim na izradi i šemiranju razvodnih ormara (UV), te njihovom postavljanju i spajanju na gradilištima i mjerenja. 

Zapošljava se i djelatnik na mjestu ‘industrijskog električara’ koji će izrađivati i šemirati razvodne ormare (UV) koje će i postavljati, spajati i puštati u pogon na gradilištima. Isto tako, bavit će se i spajanjem el. motora, spajanjem kompletne senzorike uređaja i upravljačkih ormara u papirnoj i kemijskoj industriji, traženjem i uklanjanjem grešaka na sustavima te izradom kabelskih trasa i povlačenje kablova. 

Tvrtka zapošljava i ‘električara srednjeg/visokog napona’, a od budućeg se djelatnika traži iskustvo u radu vezano za srednji/visoki napon, spajanje u trafoima, razvodnim ormarima, spajanje uljnih kablova te drugi poslovi vezani za izgradnju/održavanje srednjeg i visokog napona. 

Jedna od slobodnih pozicija je i ‘električar na održavanju dalekovoda’ od kojih se traži da imaju kvalifikaciju za visokonaponski rad na dalekovodima. 

Uvjeti za buduće radnike su poznavanje industrijskih ili kućnih instalacija, završena škola elektrotehničkog smjer ili višegodišnje iskustvo s elektroinstalacijama, te osobe koje su spremne prihvatiti nove poslovne izazove. 

Zauzvrat, tvrtka “EGMA Elektroinstalacije” svojim budućim zaposlenicima nudi redovito i stimulativno plaćanje, mogućnost napredovanja, sklapanje ugovora na neodređeno (nakon početnog probnog perioda upoznavanja), mogućnost pridobivanja certifikata za srednji/visoki napon (školovanje plaća tvrtka), dinamičnu i prijateljski nastrojenu ekipu električara, čiste i prostrane stanove na mjestu rada, prijevoz od firme do gradilišta i natrag na firmu te isplatu regresa. 

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem brze prijave, a u slučaju dodatnih pitanja zainteresirane se poziva da se jave na mail [email protected] i [email protected], ili na broj telefona +386 40 151 501 (Goran).  

Također, više informacija dostupno je na službenoj internetskoj stranici tvrtke

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba