Oporavilo se 11 osoba

U KZŽ 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno: 27.05.2022. zagorjeinternational

Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 13 novih osoba pozitivnih na koronavirus, testiranih brzim antigenskim testom. Oporavilo se 11 osoba. Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi  215. Broj novooboljelih u proteklih sedam dana na 100.000 stanovnika iznosi 84, dok je prije tjedan dana bio 133.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet osoba pozitivnih na SARS CoV-2.  Dnevni prosjek hospitaliziranih COVID pozitivnih osoba u našim bolnicama je u prošlom tjednu bio šest  pacijenta, kao i tjedan dana prije.

U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije trenutno je pet pozitivnih djelatnika, od kojih tri zdravstvena. Prošli je tjedan bilo 12 pozitivnih djelatnika, od kojih osam zdravstvenih. U ustanovama pružatelja socijalne usluge smještaja nema pozitivnih ni korisnika ni djelatnika, dok je prošli tjedan bio pozitivan jedan djelatnik.

U školama na području Krapinsko-zagorske županije nisu evidentirani pozitivni ni učenici ni djelatnici, dok je prošli petak bilo evidentiran jedan COVID pozitivan učenik i četiri COVID pozitivna učenika.

Na području Krapinsko-zagorske županije trenutno se nalaze 152 raseljene osobe iz Ukrajine. Smještene su u privatnom smještaju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba