Dobra zabava zagarantirana uz mnoštvo događanja i bogatu gastro ponudu

U subotu će se u Kumrovcu održati tradicionalni Dan mladosti – radosti

Objavljeno: 17.05.2022. zagorjeinternational

Nadolazeće subote u Kumrovcu će se održati tradicionalni Dan mladosti – radosti, a za sve posjetitelje pripremljen je bogat program koji počinje u 11 sati. 

Između ostalog, posjetitelji će moći vidjeti neke od najljepših i najočuvanijih starih automobila i motora zahvaljujući Oldtimer klubu “Purgeri” iz Zagreba koji će oko 13.30 sati posjetiti Dan mladosti – radosti u Kumrovcu u sklopu svoje manifestacije “Proljeće s Purgerima”. 

Također, u 18 sati će se, u organizaciji “KULTure sNOVA” i Kulturnog centra Klanjec, održati promocija zbirke “Pogled unatrag” Branka Pratengrazera, a događaj će se odvijati u zagorskoj kleti Muzeja Staro selo. 

Za glazbeni program će toga dana biti zadužena grupa “Štimung”, a uz dobru zabavu, pripremljena je i bogata gastronomska ponuda. 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter