Izložba vina “Zlatna kapljica“ u Varaždinskim Toplicama

‘POŠTIMAJTE’ SE KVALITETOM SVOJIH VINA: Vinari, ove subote i nedjelje donesite na ocjenjivanje uzorke svoje najbolje kapljice

Objavljeno: 20.04.2022. zagorjeinternational

U Varaždinskim Toplicama, u svibnju će se održati Zlatna kapljica 2022.

Radi se o izložbi vina sedam vinogradarskih udruga- Sveti Martin Varaždinske Toplice kao domaćin te Mejaši Ljubeščica, Grozdek Sveti Ilija, Viv-Ber Beretinec, Pinta Novi Marof, Jalžabet i Varaždinbreg Gornji Kneginec.

 Ovo je ujedno i poziv svim vinarima i vinogradarima da prezentiraju svoja vina te na taj način pokažu kvalitetu vina središnje bregovite Hrvatske smještene u zagrljaju gorja i pitomih brežuljaka u sjeverozapadnom kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Uzorci se zaprimaju ove subote, od 16 do 19 sati i nedjelje od 17 do 20 sati,  u caffe baru Bernarda, na adresi Ulica kralja Tomislava 3, Varaždinske Toplice, za sve one koji nisu članovi neke od udruga te za članove udruge Sveti Martin Varaždinske Toplice. Ostale udruge vinogradara imaju zakazane termine.

Upisnina je 100 kuna po uzorku. Potrebno je donijeti četiri uzorka 0.75 litara ili tri uzorka od litra. Članove udruge sveti Martin Varaždinske Toplice koji donesu jedan ili dva uzorka, udruga sponzorira s 50 kuna, a za tri i više uzorka s još 50 kuna.

Ocjenjivanje vina održat će se u petak 29. travnja i u subotu 30. travnja, dok će se završna svečanost podjele diploma za ocijenjena vina i degustacija za sve ljubitelje dobre kapljice održati u subotu 14. svibnja, s početkom u 16 sati u prostoru i na terasi caffe bara i pizzerije Bernarda u Varaždinskim Toplicama.

Sve informacije mogu se dobiti od predsjednika Udruge vinogradara i voćara sveti Martin Varaždinske Toplice Josipa Posavca – kontakt broj 098 852 996.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba