I TO JE MOGUĆE: Župa Duha Svetoga na Jarunu organizira "tečaj prirodnog planiranja obitelji". Cijena? 120 kuna

CRKVA PITA: Je li kontracepcija rješenje?

Objavljeno: 16.04.2022. zagorjeinternational

Župa Duha Svetoga na Jarunu organizira “tečaj prirodnog planiranja obitelji” u sklopu kojega će polaznice i polaznike učiti o praćenju plodnih i neplodnih dana kod žena, a koji će se održavati u crkvi svete Mati Slobode.

Dakako, oni koji u crkvi požele doznati kako pratiti plodne dane morat će platiti 120 kuna kotizacije. 

– Iako tečaj govori o otajstvu žene, muškarci su itekako dobrodošli. Upoznajte snagu, moć i otajstvenost ženskog tijela – poručili su organizatori.

– Što je istina o čovjekovom tijelu, o plodnosti? Kako živjeti bračni odnos u skladu s Božjim naumom? Što znači biti otvoren životu i živjeti odgovorno roditeljstvo? Je li kontracepcija rješenje? Na ta i brojna druga pitanja odgovore saznajte u subotu, 30. travnja u svetištu Sveta Mati Slobode na Jarunu – ističu.

Predavači su predsjednica Centra za prirodno planiranje obitelji Marija Ćurlin, podučavateljica Billingsove ovulacijske metode Ivana Vrbanić, i don Damir Stojić. Inače, Marija Ćurlin je sestra Ladislava Ilčića te je na parlamentarnim izborima 2011. bila na drugom mjestu liste HRAST-a. 2012. godine kritizirala je tad najavljeni zdravstveni odgoj u školama tvrdeći da ‘nameće homoseksualnu propagandu’, piše 24 sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba