Zagorski vodovod obavještava mještane

SVETI KRIŽ ZAČRETJE: U travnju na području općine kreće redovna zamjena vodomjera

Objavljeno: 01.04.2022. zagorjeinternational

Zagorski vodovod d.o.o. Zabok poslao je obavijest svojim korisnicima da će u razdoblju od 1. do 30. travnja vršiti redovnu zamjenu vodomjera na području općine Sveti Križ Začretje i to u naseljima Brezova, Ciglenica Zagorska, Donja Pačetina, Dukovec, Galovec Začretski, Klupci-dio, Komor Začretski, Kotarice, Kozjak Začretski, Mirkovec, Pustodol Začretski, Sekirišće, Sveti Križ Začretje, Štrucljevo, Švaljkovec, Temovec, Vrankovec, Završje Začretsko, Zleć.

Redovna zamjena vodomjera obavlja se sukladno Zakonu o mjeriteljstvu i njegovim pripadajućim propisima, a troškove redovne zamjene vodomjera snosi Zagorski vodovod d.o.o.

Također, ističu iz Zagorskog vodovoda, korisnik može nazočiti zamjeni i tada potpisuje Nalog za zamjenu vodomjera, a ako ne prisustvuje zamjeni vodomjera, primjerak Naloga o zamjeni vodomjera ostavlja mu se u poštanskom sandučiću. 

Zagorski vodovod moli svoje korisnike usluga da osiguraju pristup vodomjeru na način da isti nije zaključan ili na sličan način nedostupan.

Isto tako poručuju da su odstupanja od navedenih datuma moguća uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta ili nastupa drugih nepredvidivih okolnosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba