U 24 sata ukradena čak dva automobila: U Globočecu 'nestao' Daewoo Tico, a u Gornjem Kraljevcu Peugeot 106

POSTOPERATIVNO NEUGODNO IZNENAĐENJE: “Muž je otišao na operaciju u ponedjeljak i danas dolazi iz bolnice i auta nema”

Objavljeno: 31.03.2022. zagorjeinternational

U noći s utorka na srijedu je u mjestu Globočec, nepoznati počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće otuđio osobno vozilo marke Daewoo Tico u vlasništvu 41-godišnjakinje, a vozilo su policijski službenici pronašli jučer oko 13 sati u šumi u Globočecu, te ga po završenom očevidu vratili vlasnici, izvijestila je PU krapinsko – zagorska. 

Također, jučer je 56-godišnjak policiji prijavio da mu je nepoznati počinitelj u neutvrđenom razdoblju s parkirališta u Gornjem Kraljevcu otuđio osobno vozilo marke Peugeot 106. Vlasnik je navedeno osobno vozilo pronašao istoga dana u Mariji Bistrici. Nestanak vozila objavljen je i na Facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija, gdje je napisano da je vozilo nestalo za vrijeme dok je njegov vlasnik bio u bolnici na operaciji. 
– Trebamo pomoć! Muž je otišao na operaciju u ponedjeljak i danas dolazi iz bolnice i auta nema… Za vrijeme nestanka auto je bio u Budinščini na željezničkoj stanici. Ako je netko nešto vidio molimo javiti – javila se supruga oštećenog.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba