Izabrani i članovi Upravnog i Nadzornog odbora

Melita Ulama nova je predsjednica KUD-a “Antun Mihanović” Klanjec

Objavljeno: 28.03.2022. zagorjeinternational

U petak je održana redovna izborna Skupština KUD-a “Antun Mihanović” Klanjec na kojoj je za novu predsjednicu izabrana Melita Ulama. Nakon održanih izbora, Ulama je zahvalila dosadašnjem predsjedniku, uz želju da se što prije vrati svojoj aktivnoj plesačkoj i pjevačkoj ulozi u KUD-u te istaknula kako se nada da će kao predsjednica Društva, u čijem radu sudjeluje više od trideset godina, opravdati povjerenje članova te svim članovima i voditeljima poželjela novi zamah u radu nakon pandemije. 

Na skupštini su izabrani i članovi Upravnog odbora Društva u kojem su Goran Iveković, Luka Glas, Stela Pleško, Ilija Kranjčec, Stella Mlinarić, Damir Vajdić, Snježana Horvatin i Franjo Petek, dok su u Nadzorni odbor kudovci su izabrali Matiju Makeka, Vesnu Pleško i Marinu Lunko.

U osvrtu na prošlogodišnje razdoblje, dosadašnji predsjednik Goran Iveković istaknuo je kako je KUD unatoč obustavi rada zbog epidemioloških mjera koje su bile na snazi sve do sredine lipnja 2021., a nakon toga zamijenjene mjerom koja je bitno ograničavala rad plesačkih sekcija, KUD ipak u drugoj polovici godine uspio nastaviti s probama uz COVID potvrde te sudjelovati u organizaciji i programu Zahvale jeseni te po prvi put u Klanjcu organizirati tradicionalni božićno-novogodišnji koncert na otvorenom prostoru Trga Antuna Mihanovića na kojem su nastupile sve sekcije. Također, zahvalio je svojim kudovcima na uspješnoj i lijepoj suradnji u protekla dva mandata, no zbog svojih zahtjevnih poslovnih obveza više nije u mogućnosti obnašati ovu dužnost, no ipak ostaje član Upravnog odbora.

Iz usvojenog ovogodišnjeg programa rada posebno je istaknuto obilježavanje 40. godišnjice Društva koju će sekcije KUD-a obilježiti različitim kulturnim programima tijekom cijele godine, a središnji događaj trebao bi biti održan u lipnju, uz godišnjicu rođenja Antuna Mihanovića čije ime već četiri desetljeća ponosno nosi ovo klanječko amatersko društvo. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba