KZŽ donijela odluku o raspodjeli sredstava za projekte i programe udruga branitelja

Uskoro odluka o dodjeli financijskih potpora, ispunite natječajnu dokumentaciju na vrijeme

Objavljeno: 27.03.2022. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorska županija donijela je odluku o načinu raspodjele sredstava namijenjenih financiranju programa usmjerenih očuvanju digniteta Domovinskog rata i psihosocijalne podrške hrvatskim braniteljima na području Krapinsko – zagorske županije za što je javni poziv bio raspisan početkom veljače, a trajao je do 6. ožujka. Financijska sredstava po ovom pozivu iznose ukupno 250.000 kuna za što su sredstva osigurana u županijskom proračunu.

– Odlukom o načinu raspodjele sredstava utvrđuje se financijski okvir dodjele sredstava udrugama po javnom pozivu udrugama za prijavu programa i projekata usmjerenih očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko-zagorske županije te se utvrđuje dokumentacija za provedbu javnog poziva – stoji u odluci.

Sredstva će se rasporediti putem javnog poziva udrugama za provedbu programa i projekata čije trajanje iznosi najviše 12 mjeseci, u skladu s natječajnom dokumentacijom koju možete pronaći na stranicama KZŽ.

Na temelju provedenog postupka ocjenjivanja prijava, župan donosi odluku o programima / projektima koji su dobili financijska sredstva temeljem navedenog javnog poziva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba