U Područnoj školi Hrašćina održane “Plazma Sportske igre mladih”

Najspretnijima se pokazali domaći učenici Fran Ivančan, Mihael Grđan, Iva Šmit i Gabrijela Šanjek

Objavljeno: 11.03.2022. zagorjeinternational

Osnovna škola Vladimir Nazor Budinšćina, PŠ Hrašćina ovog je četvrtka u  novoj sportskoj dvorani Područne škole Hrašćina bila domaćin velikog edukativno-sportskog događaja “Zero Waste – Budi dio igre – Čuvajmo naš planet”, a koji je dio velikog sportsko-edukativnog eventa “Plazma Sportskih igara mladih”, najveće sportske manifestacije u Europi. 

Mješovite ekipe učenika iz obje škole pokazale su svoju sportsku spremnost, a najspretniji su bili učenici PŠ Hrašćina Fran Ivančan, Mihael Grđan, Iva Šmit i Gabrijela Šanjek, inače učenici sedmog i osmog razreda. 

U sklopu igara održane su i dvosatne edukacije o važnosti održivog razvoja i sportskim natjecanjima na edukativnom poligonu. 

Inače, Coca-Cola u Hrvatskoj i ove godine podržava nastojanja Plazma Sportskih igara mladih na području održivog razvoja sudjelovanjem u velikoj edukativnoj kampanji “Zero Waste – Budi dio Igre – Čuvajmo naš planet”, a tom kampanjom želi doprinijeti što pozitivnijem utjecaju na okoliš i pružiti rješenja za izazove povezane s ambalažom, u skladu s vlastitim višegodišnjim projektom “Svijet bez otpada”.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba