Svi zainteresirani skladbe mogu slati do 29. svibnja

Raspisan natječaj za nove skladbe koje će se izvoditi na ovogodišnjem “Loborfestu 2022”

Objavljeno: 27.02.2022. zagorjeinternational

Upravni odbor glazbenog festivala “Loborfest” raspisao je natječaj za nove skladbe glazbenih sastava s područja Hrvatskog zagorja, sjeverozapadne Hrvatske i zapadne Europe koje će biti izvedene na ovogodišnjem, 12. po redu, festivalu “Loborfest 2022”. 

Festival će se održati 24. srpnja, a skladbe koje će se izvoditi na festivalu odabrat će stručni sud, pri čemu će se u obzir uzimati samo one skladbe koje se pošalju najkasnije do 29. svibnja.

Prijava skladbe za izvođenje na ovogodišnjem “Loborfestu 2022” mora sadržavati radnu (demo) snimku ili finalni studijski proizvod (master) sa snimljenim vokalima, tekst pjesme s potpisanim autorima teksta, glazbe i aranžmana, te kratku biografiju i fotografiju izvođača s podacima kontakt osobe (adresa, broj telefona, e-mail). 

Skladbe će preslušati organizatori koji će nakon odabira o istome obavijestiti izvođače, a oni koji budu odabrani moraju finalnu studijsku snimku skladbe dostaviti organizatorima najkasnije do 3. srpnja.

Sve dodatne informacije kao i uvjeti natječaja, zainteresirani mogu dobiti na e-mail adresama [email protected] i [email protected], ili na brojevima telefona 099/311-2222 i 099/687-1396. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba