Electus DGS d.o.o. najveća je agencija za privremeno zapošljavanje u Hrvatskoj

Pogledajte koje sve usluge i pogodnosti agencija nudi za klijente i buduće radnike, kao i trenutnu ponudu poslova 

Objavljeno: 27.02.2022. zagorjeinternational

Electus DGS d.o.o., najveća je hrvatska agencija koja se bavi potragom i ustupanjem radnika za privremeno obavljanje poslova s preko 1500 radnika godišnje. Specijalizirana je za pronalazak i

zapošljavanje kandidata na nižim i srednjim pozicijama, a najviše u prerađivačkoj industriji, u proizvodnji farmaceutskih pripravaka, duhanskih proizvoda, plastike, trgovini na veliko i malo, prijevozu i skladištenju, ICT sektoru, rudarstvu i vađenju sirovina, ali i brojnim drugim područjima djelatnosti.

O agenciji

Agencija nudi niz usluga iz područja ljudskih potencijala poput karijernog savjetovanja, regrutacije i selekcije kandidata, zapošljavanja radnika, kadrovske administracije i obračuna plaća.

Važno je istaknuti da je usluga pronalaska posla preko agencije Electus DGS d.o.o. besplatna za radnika jer se ta usluga naplaćuje klijentu, odnosno poslodavcu. Također, svi detalji oko zapošljavanja preko agencije se dogovaraju s poslodavcem, a svi koji to žele se u bilo kojem trenutku mogu javiti agenciji s otvorenom molbom kako bi ih se kontaktiralo za aktivne natječaje sukladno njihovom iskustvu.

Preporučljivo je prilikom prijave, uz prethodno radno iskustvo, navesti i preferirano radno mjesto i željenu lokaciju rada.

Aktivni natječaji 

Od trenutno aktivnih natječaja, traže se radnici za više pozicija u farmaceutskoj proizvodnji. Posao ‘radnik na vaganju i pripremi farmaceutskih sirovina’ obavlja se za jednu od vodećih farmaceutskih kompanija u regiji u Savskom Marofu, a za spomenuti je posao bitna srednja stručna sprema, prethodno radno iskustvo na sličnim pozicijama te spremnost na rad u tri smjene. Drugi posao u ovoj kategoriji je ‘radnik u farmaceutskoj proizvodnji’ koji se obavlja na Črnomercu. Uvjeti su također srednja stručna sprema, spremnost na rad u smjenama, a nudi se i naknada za prijevoz te topli obrok. 

Otvorena su i tri radna mjesta na području Svete Nedelje. Za regionalnog lidera u području logistike, transporta i špedicije, traži se profesionalna i odgovorna osoba za rad na poziciji ‘radnik na prijemu i otpremi – viličarist’. Od budućeg radnika se očekuje spremnost na fizički rad te da ima dozvolu za upravljanje viličarom, a zauzvrat se nudi dugoročno zaposlenje te potpuna naknada za prijevoz. 

Također, u Svetoj Nedelji otvorene su pozicije ‘skladištar-viličarist’ i ‘pomoćni radnik u metalnoj industriji’. Za obje se pozicije od budućih radnika očekuje spremnost za fizički rad, spretnosti i odgovornost te sposobnost rada u timu,a zauzvrat se nudi ugodna radna atmosfera i kvalitetan balans slobodnog vremena i rada. 

U Jakovlju, tvrtka specijalizirana za djelatnosti izrade sustava industrijske filtracije i ventilacije traži osobu za radno mjesto električara, a od budućeg radnika ili radnice očekuje se spremnost na terenski rad, posjedovanje vozačke dozvole, ali i preciznost u radu te posvećenost detaljima. Zauzvrat se nudi mogućnost zapošljavanja na dulje vrijeme, plaćeni prekovremeni sati, subvencioniran obrok i vrtić za djecu, prijevoz, regres, božićnica i ostale pogodnosti. 

U Krapinsko-zagorskoj županiji u jednoj izvozno orijentiranoj, brzorastućoj kompaniji, traži se više radnika za rad u proizvodnji namještaja i metalnoj proizvodnji. Otvorene pozicije su tapetar, stolar, pomoćni radnik u proizvodnji, skladištar, CNC operater, zavarivač i brusač. Budućim se radnicima nudi naknada za prijevoz i prehranu, financijska primanja po dogovoru što ovisi o iskustvu radnika, ovisno o iskustvu, mogućnost unaprjeđenja i razvoja karijere s rastom kompanije, a u ponudi su i prigodne godišnje nagrade.

Za više informacija kandidati se mogu javiti na mail [email protected]. ili slanjem otvorene molbe putem linka Otvorene molbe – Electus DGS

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba