Kvaliteta proizvoda i usluga te posvećenost klijentu uvijek su na prvom mjestu

OPTIKA BABIĆ: Posebne pogodnosti i akcije povodom obilježavanja petog rođendana poslovnice u Zaboku

Objavljeno: 26.02.2022. zagorjeinternational

Očna optika i optometrija Babić ove godine obilježava petu godišnjicu od otvaranja poslovnice u Zaboku, ali i 55. godišnjicu od utemeljenja svog obiteljskog poslovanja. Tijekom svih tih godina na prvom mjestu uvijek im je bila kvaliteta proizvoda, usluga i posvećenost klijentu, što kupci prepoznaju i čemu se zadovoljni vraćaju u četiri otvorene poslovnice. Povodom obljetnice, Optika Babić pripremila je brojne pogodnosti i popuste za svoje vjerne i nove klijente u poslovnici Zabok, koja se, vjerujemo kako vam je svima dobro poznato, nalazi u ulici Matije Gupca 67.

Popust na sve progresivne naočalne leće

Jedna od akcija koje se posebno izdvajaju svakako je ona za 20 posto popusta na sve progresivne naočalne leće. Optika Babić u ponudi ima preko 35 vrsta progresivnih leća raznih proizvođača, a njihova je glavna prednost u tome što ispravljaju vid na svim udaljenostima i imaju glatke, besprijekorne prijelaze između vidnih područja, bez ometajućih linija. Progresivne leće tako ispunjavaju sve vidne zahtjeve našeg modernog načina života – čitanje knjiga i novina, gledanje televizora, cjelodnevan rad na računalu – sve u jednim naočalama koje nosite cijeli dan.

Također, Optika Babić u svim poslovnicama, pa tako i u Zaboku, ima uređaj Visioffice od Essilora, koji u samo jednoj minuti, s preciznošću od 0,1 mm, mjeri razmak i visinu zjenica, nagib glave, centar rotacije oka. Mjerenja uz pomoć ove napredne tehnologije čak su 84 posto preciznija od ručnog procesa te jamče minimalnu prilagodbu i ugodno nošenje progresivnih naočala. Na besplatan pregled možete se naručiti pozivom na broj telefona 049/521-010 ili direktno svratiti u radnju.

Jedne naočale kupite, druge su gratis

Postojeće dioptrijske naočale su vam dotrajale – okviri su već rasklimani i oštećeni, leće izgrebane? Onda će vas razveseliti da kompletne nove dioptrijske naočale u Optici Babić možete nabaviti po cijeni već od 150 kuna. Ni to nije sve: na kupljene naočale iznad 800 kuna, druge naočale dobivate gratis iz odabrane kolekcije.

Napomenimo još kako Optika Babić prima recepte HZZO-a i omogućuje plaćanje karticama do 12 rata. Ne zanemarujte simptome koji vas upozoravaju na moguće probleme s vidom kao što su česte glavobolje, zamagljen pogled, problemi s vidom na daljinu, teškoće pri čitanju, brzo umaranje očiju. Naručite se na besplatnu kontrolu vida i očnog tlaka, razgovarajte i posavjetujte se sa stručnim osobljem te izaberite iz bogate ponude ono što najbolje odgovara vašim očima.

Optika Babić – poslovnica Zabok, na adresi Matije Gupca 67, za vas je otvorena od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati, subotom od 8 do 13 sati, a na besplatne kontrole možete se naručiti na broj telefona 049/521-010.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba