Posebni popusti od 10 posto na cjelokupni asortiman samo za čitatelje Zagorje Internationala

Sve za vašeg kućnog ljubimca pronađite na maloprodajnim mjestima “Zvjerinjaka“ u “Z-centru“, “King Crossu“, na web shopu ili u nekoj od ostalih trgovina po odličnim cijenama

Objavljeno: 15.02.2022. zagorjeinternational

Maloprodaja specijalizirana za kućne ljubimce i životinje “Zvjerinjak“, pripremila je odlično iznenađenje za čitatelje Zagorje Internationala. Naime, od sada će na apsolutno sve proizvode za Vaše ljubimce nuditi 10 posto popusta, a ova primamljiva akcija trajat će do kraja veljače.   

Na maloprodajnim mjestima “Zvjerinjak“ možete birati iz iznimno bogatog asortimana proizvoda za sve vrste kućnih ljubimaca. Na raspolaganju su vam tako proizvodi za pse, mačke, ptice, ribice, reptile te ostale manje životinje poput hrčaka i drugih slatkih glodavaca.

Bogata ponuda

U bogatoj ponudi možete pronaći sve za vašeg psa, od kvalitetne hrane, poslastica, igračaka, kreveta i nosiljki, stvari za njegu, pa čak i odjeće. Isto tako, možete pronaći i niz potrepština za vašu mačku poput pijeska, hrane i dodataka prehrani, grebalica i raznih igračaka, pa sve do proizvoda za njegu mačaka.

“Zvjerinjak“ nudi i mnoštvo proizvoda za kuće ljubimce poput riba, ptica, reptila ili glodavaca. Tako primjerice u “Zvjerinjaku“ možete pronaći hranu za ptice, ribice i ostale male životinje, a uz to, možete pronaći i kaveze za ptice i male glodavce, ali i akvarije i terarije za ribice i reptile. Isto tako, dostupan je i širok izbor opreme za kaveze i akvarije.

Da ćete u “Zvjerinjaku“ uvijek naići na kvalitetne proizvode, jasno je već po samom popisu brendova koje trgovina drži na svojim policama. Riječ je o brendovima provjerene kvalitete poput brendova Ontario, Orijen Cat, Royal Canin, Rasco Premium, Von Barf, Magic Pearls, Nobleza, Taste of The Wild i brojnih drugih.

Prodajna mjesta

“Zvjerinjak“ maloprodaje možete pronaći u nedavno otvorenom “Z-centru“ ili u “King Crossu“, a isto tako možete posjetiti i njihovu web trgovinu.

Ostale lokacije maloprodajnih centara “Zvjerinjak“ su u Sesvetama, na adresi Zagrebačka 162 b, u Ulici Hrvatskog proljeća 38 u Dubravi, u Drvinju, na adresi Dragutina Golika 1 te na Novoj cesti 54 na Trešnjevci.

Ovaj odličan popust možete ostvariti na svim navedenim maloprodajnim mjestima “Zvjerinjaka“ uz letak koji se nalazi ispod članka i koji se može isprintati, a moguće ga je pokazati i prodavačima preko mobitela.

Kupujete li preko web trgovine, popust možete ostvariti upisivanjem koda ‘zagorje10’ na za to predviđeno mjesto, a ako se odlučite za dolazak u neku od prodavaonica, popust ostvarujete na način da prodavaču date svoju e-mail adresu uz kod ‘zagorje10’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba