VELIKI USPJEH! I zagorski poduzetnici osvojili nagrade Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA

Josipu Grilecu nagrada za životno djelo, menadžer godine je Teodor Švaljek, a najbolji mladi menadžer Miran Stuhne

Objavljeno: 09.02.2022.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA u utorak je u Zagrebu organiziralo dodjelu godišnjih nagrada u devet kategorija, a među laureatima su i menadžeri s područja Krapinsko – zagorske županije.
Najviše priznanje, nagrada za životno djelo, pripala je Josipu Grilecu, direktoru Stražaplastike iz Huma na Sutli. Nagradu za menadžera godine u kategoriji srednjih poduzeća dobio je Teodor Švaljek, direktor donjostubičke tvrtke Salvus, dok je Miran Stuhne iz pregradske tvrtke Alati Stuhne dobio nagradu za mladog menadžera godine.
U kategoriji ‘mladi menadžer’ nagradu je dobila i Ines Jurković iz osječke tvrtke COBE, Marko Kolar iz tvrtke RASCO iz Kalinovca dobio je nagradu u kategoriji ‘projektni menadžer godine’, dok je Boris Vrdoljak iz dugopoljske tvrtke S+B Systemtechnik dobitnik nagrade u kategoriji inozemne tvrtke.

Stručni žiri

Neb Chupin iz Hermes Internationala iz Sračinca je poduzetnik godine, a u kategorijama poduzeća nagrade su dobili Domagoj Brlošić iz koprivničke tvrtke Kading u kategoriji mala poduzeća, Teodor Švaljek iz Salvusa u kategoriji srednjih poduzeća i Dražen Ivezić iz vinkovačke tvrtke Dilj u kategoriji velikih poduzeća.
Nagrada se dodjeljuje na način da stručni žiri, temeljem dokumentiranih bilanci uspjeha i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja, predlaže finaliste, a Upravni odbor HUM – CROMA potvrđuje dobitnike prestižnih nagrada, što je tradicija od 1992. godine.
Čestitku dobitnicima ovih velikih i važnih priznanja uputio je i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, istaknuvši kako su nagrade još jedan dokaz gospodarske razvijenosti i kontinuiranog rasta na području županije.

– S radošću smo primili vijest o tome da i ove godine među dobitnicima godišnje nagrade Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA ima i pojedinaca s područja Krapinsko – zagorske županije. To nas zapravo ni ne čudi, s obzirom na to da među zagorskim gospodarstvenicima, poduzetnicima i obrtnicima postoji puno osoba koje nadilaze ustaljene okvire u poslovanju te svojim djelovanjem svakodnevno daju doprinos tom jednom nadstandardu, koji omogućuje da Krapinsko – zagorska županija bude u vrhu po gospodarskim rezultatima – rekao je župan i dodao kako su nagrade dokaz sposobnosti i uspješnog poslovanja.

Izvan granica

– Dragi laureati, činjenica da ovu nagradu dodjeljuje struka, daje jednu dodatnu težinu i potvrdu vašem predanom i nadasve uspješnom radu, koji je prepoznat izvan granica Krapinsko – zagorske županije, ali i Republike Hrvatske. Tvrtke u kojima radite, zahvaljujući sposobnom menadžmentu i zaposlenicima, aktivno doprinose pozitivnim rezultatima u gospodarstvu na području Krapinsko – zagorske županije, na čemu vam također najiskrenije čestitamo i zahvaljujemo. Iskrene čestitke upućujemo i svim ostalim dobitnicima ovogodišnje nagrade. Svima želimo puno uspjeha i dobrih poslovnih rezultata i u budućnosti – kazao je župan Kolar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba