Za podizanje kvalitete života djece, mladeži i svih žitelja

Zajednica sportskih udruga Svetog Križa Začretja raspisala natječaj za financiranje programa ili projekata, vrijedan 293.000 kuna

Objavljeno: 06.02.2022. zagorjeinternational

Zajednica sportskih udruga općine Sveti Križ Začretje raspisala je Javni natječaj za financiranje programa ili projekata sportskih udruga koje djeluju na području općine.
Prioritet kod dodjele sredstava imaju programske i projektne aktivnosti kojima je cilj unaprjeđenje kvalitete života djece, mladeži i svih žitelja općine, kroz provođenje sportskih i rekreacijskih aktivnosti.
Ukupna planirana sredstva iznose 293.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 1000, a najveći 160.000 kuna.
Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti najviše jedan projekt ili program u okviru natječaja, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci, ali istovremeno može biti i partner na jednom projektu unutar prioritetnih područja natječaja.
Pravo prijave na natječaj imaju samo one udruge koje djeluju na području općine najmanje godinu dana i koje su upisane u Registar udruga.
Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 4. ožujka, a prijedlozi se dostavljaju na propisanim obrascima, na adresu Zajednice sportskih udruga općine Sveti Križ Začretje ili na e-mail adresu [email protected].
Sve dodatne informacije dostupne su na službenim stranicama Općine. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba