NOVA GODINA, NOVO VODSTVO: Sabina Hubak izabrana za predsjednicu KUD-a Lobor

“Naš je KUD vrijedan kotačić koji nas sve zajedno tjera naprijed”

Objavljeno: 24.01.2022. zagorjeinternational

Kulturno umjetničko društvo Lobor na jučer održanoj izbornoj i izvještajnoj skupštini izabralo je novo vodstvo.

Suzana Matejaš, dosadašnja predsjednica loborskog KUD-a, svoje je mjesto prepustila Sabini Hubak, a njena je zamjenica Nikol Kostanjevečki. Jednoglasno je imenovana tajnica Ana Rihtarić, a na mjesto Sandre Đurinec, dosadašnje blagajnice, dolazi Ivan Rihtarić. Navedena predstavnička tijela dijelom su i Upravnog odbora uz Mariju Rihtarić, Katarinu Plancutić i Andreju Cvetko. Suzana Matejaš, Karlo Hendija i Igor Krajnik tvore Sud časti, a u Nadzornom odboru djeluju Sandra Đurinec, Verica Bolfek i Jurica Plašć.

Predsjednica Hubak zahvalila je na povjerenju i očekuje ugodnu suradnju, a dosadašnja predsjednica Matejaš i blagajnica Đurinec svim su članovima zahvalile na suradnji te poželjele sreću u budućem radu. Kao zahvalu za predani rad, članovi su im uručili prigodne darove.

Također, pročitana su sva izvješća za proteklu, 2021. godinu te su jednoglasno izglasane sve odluke i promjene Statuta. Svim prisutnima obratile su se i Verica Bolfek, Dubravka Soić Horvat, Nikol Kostanjevečki i općinska načelnica, a ujedno i članica KUD-a Lobor, Ljubica Jembrih zahvalivši dosadašnjem vodstvu na suradnji kroz protekle četiri godine i naglasila kako Općina uvijek stoji na raspolaganju u svakom segmentu. 

– KUD Lobor je, kao i sve ostale loborske udruge, vrijedan kotačić koji nas sve zajedno tjera naprijed, a njihov rad u ovim izazovnim vremena za svaku je pohvalu – rekla je Jembrih, uz naglasak kako se raduje suradnji s novim vodstvom. (mč)

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter