PREDIVNA GESTA: Zagrebački restoran priredio raskošni novogodišnji ručak za 20 beskućnika

“Na meniju su imali specijalitete kuće, predjelo, glavno jelo, aperitive i pića po izboru, a svatko je dobio i veliki paket hrane za ponijeti”

Objavljeno: 05.01.2022. zagorjeinternational

Zagrebački restoran i noćni bar “Johann Franck” ugostio je u nedjelju 20 beskućnika za koje je pripremio besplatan novogodišnji ručak. Vijest je na svojem Facebook profilu objavio aktivist i borac za prava beskućnika Mile Mrvalj iz Humanitarne udruge Fajter.

– Danas je opet Humanitarna udruga Fajter za pomoć beskućnicima, na inicijativu i organizaciju vlasnika restorana “Johann Franck” (popularna gradska kavana), organizirala još jednu novogodišnju bajku za beskućnike. U restoranu “Johann Franck” 20 je beskućnika, o kojima skrbi Udruga Fajter, bilo gost na ručku – napisao je Mrvalj, dodavši da je vlasnik restorana htio ostati anoniman.

Aktivist i borac za prava beskućnika otkrio je i što su iz restorana pripremili za beskućnike.

– Beskućnici su na meniju imali specijalitete kuće, predjelo, glavno jelo, aperitive i pića po izboru. Svi smo bili impresionirani kvalitetom, ukusnim jelima, aranžmanima i ljubaznošću osoblja. Na kraju su svi beskućnici dobili veliki paket hrane za ponijeti. Što reći na kraju, nego jedno veliko hvala – istaknuo je Mrvalj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba