JEDINI ZAGORCI: SD Đurmanec među 32 najbolje ekipe "Kutije šibica" - danas igraju protiv najvećeg favorita turnira

‘POGINUT’ ĆEMO NA TERENU: “Njima je to obična utakmica, a nama finale života”

Objavljeno: 21.12.2021. zagorjeinternational

Ekipa Sportskog društva Đurmanec ušla je među 32 najbolje ekipe na ovogodišnjem jubilarnom, 50. izdanju malonogometnog turnira “Kutija šibica“.  

Veliki dvoboj očekuju danas u 18.50 sati, kada će se u popularnoj “dvojci“ Doma sportova susresti s protivnikom kojeg su od početka turnira priželjkivali, “Juicy Maraska“, koji slovi za najvećeg favorita turnira.  

U redovima “Juicy Maraske“ su velika imena poput Jelovčića, Perića i Jurića, a s njima nastupa i nekoliko slovenskih reprezentativaca, kao što su Turk, Duščak i Fetić. Na njihovoj strani još je i srpski veteran Boban Rajčević, a na golu će pokušaje Đurmanca braniti Jozić.

Ekipu favorita s klupe vodi Kujtim Morina.

– Vjerujte mi kad vam velim, poginut ćemo. Dat ćemo i onaj zadnji atom u nama, a onda, što bude. Njima je to obična utakmica, a nama je to finale života. Vjerojatno najveća utakmica koju smo ikada do sada igrali i koju ćemo vjerojatno ikada igrati. Ali ne, ne bojimo se nikoga i ne, nismo se unaprijed predali – napisala je na Facebooku ekipa Sportskog društva Đurmanec i pozvala sve da dođu u Dom sportova i pruže im podršku na njima najvažnijoj i najvećoj utakmici.   

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba