Nastavlja se “Mali advent“ u Krapinskim Toplicama

U nedjelju Božićni koncert KUD-a, u četvrtak druženje u perivoju, a pripremljen je i prigodni program na Badnjak i Staru godinu

Objavljeno: 16.12.2021. zagorjeinternational

Ovog petka u 17 sati nastavlja se program manifestacije “Mali advent“ u Krapinskim Toplicama, kada će u “Kavanici“ biti održan događaj pod nazivom “Christmas Mingle by DJ Gotz“.
Program se nastavlja u subotu, kada će u 16 sati biti održan adventski šahovski turnir “Jurjevec 2021“ u prostoru Udruge “Sveti Juraj“. U 16.30 će se u Domu kulture u Krapinskim Toplicama prikazivati dječji film “Pjevajte s nama 2“, a u 19 sati film “Ništa od Božića ove godine“.
U nedjelju će se u župnoj crkvi Presvetog Trojstva održati Božićni koncert KUD-a “Zlatko Baloković“ u 18 sati, a u Domu kulture će se ponovno prikazivati filmovi u 16.30 i 19 sati. Istog dana u 17 sati u Pizzeriji “Servus“ će se održati svirka Vjeke Fučkara.
U utorak će u Vodenom parku “Aquae Vivae“ u 15 sati Klub podvodnih aktivnosti “Zaron“ otvoriti podvodnu izložbu fotografa Marjana Radovića, a u četvrtak će se od 13 do 16 sati održati “Božićno druženje u perivoju“, gdje će svi posjetitelji moći uživati u glazbenom nastupu grupe “The Voice And Guitars“ i Puhačkog orkestra Selno. Uz to, moći će se fotografirati s Djedom Božićnjakom, a Udruga “Tradicija i inovativnost“ dijelit će fritule, čaj i kuhano vino.
Na Badnjak, u “Kavanici“ će se organizirati događaj pod nazivom “Ususret Božiću“, gdje će nastupiti grupa Missters, a kraj “Malog adventa“ u Krapinskim Toplicama bit će na Staru godinu, kada će se u Baru “Havana“ održati događaj “Za dobra stara vremena“, kojeg će upotpuniti Tamburaški sastav Ekipa.
Vodeni park “Aquae Vivae“ tog će dana od 9 do 22 sata prirediti događaj “Zbogom 2021. za velike i male“, uz vatromet i pjenušac.

FOTO: Facebook / Jurica Tumpa

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba