Istraživanje pokazalo:

Ovu marku vozila voze najagresivniji vozači

Objavljeno: 05.12.2021. zagorjeinternational

Svi oni koji svakodnevno sudjeluju u prometu često mogu svjedočiti situacijama kod kojih se zapitaju već dobro poznato pitanje ‘Tko je njemu/njoj dao vozačku?’.

Rijetko kada u takvim situacijama zapazimo u kojoj se marki vozila radi, već smo fokusirani na samu radnju tog drugog “genijalca“ za volanom.

Međutim, osiguravajuća kuća “Storebrand“ je putem poznate tvrtke za prikupljanje podataka u svrhe istraživanja tržišta “Norstat“, provela istraživanje o vozačkim navikama Norvežana i otkrila koje marke automobila voze najoprezniji, a koje najagresivniji vozači u prometu, piše Poslovni.hr.  

Također, istraživanje je još zanimljivije jer u Norveškoj ima puno električnih automobila.

Na prvom je mjestu, ali u ovom slučaju neslavnom, završio njemački BMW. Ispitanici smatraju da su upravo vozači BMW-a najagresivniji, a s tom se tvrdnjom složilo čak 53 posto ispitanih.

Uz BMW, visoko su se pozicionirale i druge marke luksuznih automobila poput Audija, čije vlasnike 37 posto ispitanika smatra agresivnima, potom Tesle ( 30 posto), Porschea (18 posto) i Mercedesa (15 posto).

Sušta suprotnost su, prema ispitanicima, vozači Toyote (23 posto), Volva (17 posto), Škode (12 posto), Volkswagena (10 posto) i Opela (8 posto), koji su percipirani kao najoprezniji. 

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba