Jeste li već čuli novi blagdanski hit - “Božić nas raduje“?

OKUPILA SE POZNATA GLAZBENA IMENA: “Ovo je prava božićna pjesma, s predivnim tekstom, melodijom i aranžmanom”

Objavljeno: 05.12.2021. zagorjeinternational

Objavljen je videospot za novu božićnu pjesmu “Božić nas raduje”, čiji su autori Alen Orlić i Ivan Mikulić. Pjesmu izvodi šest popularnih hrvatskih glazbenih imena, koja su za ovu prigodu okupljena pod imenom Božićnih 6. To su frontmen nagrađivanog i popularnog osječkog benda Fluentes Goran Bošković, glazbena diva Zdenka Kovačiček, zatim trio ‘Gelato Sisters’ koji čine sestre Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit, članica nekadašnjeg sastava Feminnem, Pamela Ramljak, pjevačica i voditeljica Minea te mladi pjevač David Danijel. Redatelj videospota je Max Hozić, koji je otkrio kakva je atmosfera bila na snimanju.

– Izrazito mi je drago da smo se svi uspjeli okupiti i snimiti ovu veselu božićnu priču. Na setu je bilo veselo i dinamično, pa vjerujem da će gledatelji to i osjetiti u spotu, a točno ta pozitivna energija ono je što je duh Božića. Imali smo prekrasan prostor za snimanje u prodajnom centru JYSK, a nije ni odmoglo to što smo si podizali raspoloženje slasticama Vilma i AurA teraninom te stvorili pravu domaću atmosferu – kazao je Hozić, a s njime se složila i Pamela Ramljak istaknuvši kako je na snimanju bilo prezabavno.

– Toliko smo se smijali da je to već bila luda kuća, pogotovo kad smo snimali neke ubrzane scene koje su izgledale komično, a ekipa koja se okupila, nije mogla biti bolja. O pjesmi također mogu reći samo sve najbolje. Prava je božićna pjesma s predivnim tekstom, melodijom i aranžmanom – rekla je Ramljak.

Autor teksta pjesme “Božić nas raduje” i izvršni producent cijelog projekta Alen Orlić zaključio je da je organizirati ovakav projekt koji uključuje brojna snimanja, u pandemijsko vrijeme, bilo dosta zahtjevno, ali da mu je drago što se sve uspješno realiziralo, pogotovo to što su na snimanje videospota uspjeli doći svi izvođači. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba