Na oduševljenje partijanera iz Hrvatske, ali i šire!

Nakon dvije godine pauze, u Split se vraća “Ultra Europe“

Objavljeno: 29.11.2021. zagorjeinternational

Nakon dvije godine pauze, u Split se idućeg ljeta vraća popularni glazbeni festival “Ultra Europe“ na veselje partijanera iz cijeloga svijeta, a ovu su vijest obznanili sami organizatori.

– Organizatori festivala Ultra Europe od danas mogu i službeno potvrditi da se najveće, najiščekivanije i najvažnije međunarodno događanje u Hrvatskoj vraća u Split! Da se nešto sprema dalo se naslutiti već u petak, kada se na društvenim kanalima pojavio kratki video teaser, koji je bez puno riječi najavio ono što Ultranauti čekaju već mjesecima – napokon je došao trenutak da se najsjajnija zvijezda hrvatske zabavne i glazbene industrije ponovno vrati tamo gdje joj je i mjesto – na najljepšu ljetnu pozornicu, u samom srcu Dalmacije – napisali su organizatori, piše Slobodnadalmacija.hr.

Ovo će izdanje biti osmo po redu, a Split će biti grad domaćin u kojemu će se festival održati od 8. do 10. srpnja na stadionu Park Mladeži, a zabava potom seli na Brač, Hvar i Vis.

“Ultra Europe Festival“ održat će se uz podršku Vlade Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Hrvatske turističke zajednice, a organizatori su poručili da će posebna pažnja biti posvećena epidemiološkim mjerama na svim destinacijama na kojima će se zabava odvijati.

Festival će svoja vrata službeno otvoriti 7. srpnja kada će biti “Opening Party“, a u naredna tri dana uslijedit će i glavno događanje na Parku Mladeži koje traje do 10. srpnja. Zabava potom seli u “585 Club“ na Braču, a 12. srpnja “Ultra“ seli na popodnevni ‘beach party’ na Paklenim otocima, odnosno večernji ‘party’ “Resistance Hvar“ u klubu “Carpe Diem“. Završetak će uslijediti 13. srpnja na viškoj tvrđavi “Fort George“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter