Lijepa Ora nosi boju mora

Hrvatska miss u Izraelu će nositi haljinu koja se ručno izrađivala više od mjesec dana

Objavljeno: 29.11.2021. zagorjeinternational

I službeno je započelo 70. izdanje najglamuroznijeg izbora ljepote na svijetu, popularni “Miss Universe“, a tim povodom će u idućih nekoliko dana čak 78 djevojaka iz svih krajeva svijeta otputovati u Izrael.

U Izraelu će 12. prosinca djevojke prošetati glamuroznom pozornicom i tako pokušati osvojiti titulu najljepše na svijetu i prigodnu krunu.

Ovogodišnja hrvatska predstavnica u Izraelu će biti dvadesetogodišnja Dubrovčanka Ora Ivanišević, studentica Menadžmenta u turizmu, visoka čak 185 centimetara. Naša je predstavnica već snimila i vizuale s vizurama grada Dubrovnika.

Za frizuru je na snimanju zaslužan bio “Studio Marcela“, šminku je Ora napravila sama, a sve je zabilježio fotograf Nikša Raguž. Haljinu koju je Dubrovčanka nosila, predstavit će na izboru “Miss Universe“ u kategoriji nacionalnih kostima.  

– Nacionalni kostim je izradila dubrovačka kreatorica Džemila Dilberović koja je inspiraciju pronašla u posebnoj duboko-plavoj boji mora južne Dalmacije, mora oko Dubrovnika i jedinstvenih Elafitskih otoka koji su aplicirani na haljinu. Haljina je ručno rađena i trebalo je više od 30 dana za njezinu izradu. Nakit uz haljinu kreirala je Marina Benković iz ‘Ateliera Peridot’ iz Dubrovnika – pojašnjava Ora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba