Počeo “Advent u Mariji Bistrici“

Manifestaciju je otvorila pjevačica Indira Forza, a glazbeni program nastavlja se i danas uz dva koncerta duhovne glazbe

Objavljeno: 28.11.2021. zagorjeinternational

Koncertom pjevačice Indire Forza, ove je subote počelo deseto izdanje tradicionalne manifestacije “Advent u Mariji Bistrici“ u organizaciji marijabistričke Turističke zajednice.

Osim što je ugrijala atmosferu i svojim nastupom zabavila okupljene na središnjem bistričkom trgu, pjevačica je upalila lampice na velikom boru uz prigodni vatromet. Prvog dana manifestacije u Bistrou “Vikend“ je održan i ‘rock’ koncert sastava “Giberry Sons“, javlja Radio Marija Bistrica.

Bogat glazbeni program nastavit će se danas uz dva koncerta duhovne glazbe. Nakon mise u 11 sati, na trgu će nastupiti Dragutin Hrastović uz pratnju Ivana Vulame, a u 17 sati, nakon poslijepodnevne mise, na rasporedu je drugi koncert duhovne glazbe kojeg će održati Antonio Tkalec.

Također, u 10 sati će, uz limenu glazbu KUD-a “Lovro Ježek“ iz Marije Bistrice, na trgu biti upaljena prva adventska svijeća koju će upaliti Danica Bajs, aktivna članica Udruge ”Hrvatska žena” Marija Bistrica, suradnica TZ Općine Marija Bistrica i Svetišta MBB-e i česta volonterka u Mariji Bistrici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba