NOVINARSKI MEGATRANSFER: Reporterska legenda nakon 17 godina odlazi s Nove TV

OD SAD NA RTL-u: “Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava”

Objavljeno: 23.11.2021. zagorjeinternational

Jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih televizijskih novinara, Andrija Jarak, nakon 17 godina odlazi s Nove TV i pridružuje se timu RTL-a – objavili su s obje televizije.

Novinar koji je zaradio uzrečicu “Ne dao bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava”, koji je pratio sve značajne afere, javljao se s poprišta prirodnih katastrofa, obljetnica pada Vukovara i Oluje, tako će uskoro raditi na televiziji gdje će mu kolega biti trenutno najomiljeniji TV voditelj, Zoran Šprajc.

– Branitelj, koji je na ratištima proveo mjesece braneći zemlju, gradeći karijeru reportera postao je kroz godine i jedno od najkredibilnijih osoba na medijskoj sceni. O njegovom radu govore i brojne nagrade koje je dobio. Često ističe kako mu je najbitnije povjerenje gledatelja te da uvijek donosi sve strane priče. A naša kompanija s ponosom najavljuje kako je Andrija Jarak novi član našeg tima! Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme – priopćili su iz RTL-a.

S Nove TV pak su istaknuli da je Andrija Jarak stvarao njihov informativni program, osvojio je gledatelje svojim javljanjima uživo, objektivnošću i srčanošću.

– U 17 godina, koliko je proveo na Novoj TV, pamtit ćemo ga po izvještavanju najjačih priča s terena. Kao reporter Nove TV, njegova su izvještavanja s terena prepoznali publika i struka, čak je tri puta nominiran za najboljeg televizijskog novinara i sva je tri puta nagradu Zlatni studio i osvojio, a dobio je i Večernjakovu ružu za TV osobu godine – istaknuli su sada već bivši Jarkovi poslodavci i zaželjeli mu puno sreće u nastavku karijere.

– Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove – komentirao je Andrija Jarak povodom svog odlaska s Nove TV.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter