Prijedlozi se šalju do 10. prosinca

Grad Klanjec poziva građane da sudjeluju u kreiranju gradskog proračuna za iduću godinu

Objavljeno: 20.11.2021. zagorjeinternational

Grad Klanjec je objavio javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja gradskog proračuna za iduću godinu i projekcije proračuna za 2023. i 2024. godinu.

Građani su pozvani poslati svoje prijedloge, primjedbe i komentare, a naglašeno je kako bi njihovi prijedlozi trebali biti u skladu s načelom uravnoteženosti proračuna, odnosno, ako se želi predložiti povećanje izdvajanja za određenu aktivnost, treba se predložiti smanjenje za neku drugu aktivnost.

Prijedlozi se podnose na za to predviđenom obrascu, na adresu Grada Klanjca s naznakom “Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću – Prijedlog Proračuna Grada Klanjca za 2022. godinu i projekcija Proračuna Grada Klanjca za 2023. i 2024. godinu”. Isto mogu učiniti i putem e-mail adrese [email protected]

Prijedlozi se mogu slati do 10. prosinca, a svi koji su predani u roku, će se razmatrati. Prijedlozi koje budu prihvaćeni, bit će ukomponirani u konačni prijedlog koji će se proslijediti Gradskom vijeću na donošenje. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba