U Petrovskom održan 9. Memorijal Ivan Podgajski

Najbolji u belotu Josip Janžek i Darko Herceg, ispred Željka Presečkog i Vinka Hršaka te bračnog para Vuzem

Objavljeno: 14.11.2021. zagorjeinternational

U subotu je na Petrovskom, u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije i Općine Petrovsko, u spomen na preminulog hrvatskog branitelja satnika Ivana Podgajskog, na njegov 66. rođendan, održan deveti Memorijal Ivan Podgajski.

U ime organizatora, otvorio ga je načelnik Petrovskog Stjepan Krklec, a u prigodnom govoru evocirao je uspomene na pokojnog Ivana Podgajskog te obećao i dalju potporu u ovakvim i sličnim aktivnostima.

Nakon otvorenja memorijala delegacije Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije i Udruge veterana 103. brigade Hrvatske vojske, na mjesnom groblju na Petrovskom položile su vijence i zapalile svijeće na grobovima pokojnog Ivana Podgajskog i bivšeg načelnika Petrovskog Ivana Šanjuga.

Nagrade za najbolje

Na memorijalu su sudjelovali isključivo članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Udruge veterana 103. Brigade HV-a te prijatelji pokojnog Podgajskog.

Zlatne medalje i pehar za osvojeno prvo mjesto osvojila je ekipa u sastavu Josip Janžek i Darko Herceg, srebrne medalje i pehar osvojila je ekipa u sastavu Željko Presečki i Vinko Hršak, a brončane medalje i pehar bračni par Biserka i Mladen Vuzem. Najuspješnijim natjecateljima medalje i pehare te zahvalnice uručili su Biserka Vuzem, Josip Horvatin i Josip Gregurić, za sve natjecatelje i goste organizator je osigurao domjenak i piće te majice memorijala.

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije, u ime potpore, u provedbi ove aktivnosti, uručila je Općini Petrovsko, Studiju Damir, Dobrovoljnom vatrogasnom društvo Petrovsko te Josipu Puhu i Draženu Leljaku  prigodne zahvalnice.

Epidemiološke mjere

Dodajmo još kako je Memorijal održan u prostorijama DVD-a Petrovsko, uz poštivanje aktualnih epidemioloških mjera te financijsku potporu prijatelja pokojnika te Općine Petrovsko.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba