Važna obavijest za studente

Općina Radoboj dodjeljuje 15 stipendija u mjesečnom iznosu od 500 kuna – evo koji su uvjeti

Objavljeno: 13.11.2021. zagorjeinternational

edinstveni upravni odjel Općine Radoboj raspisao je natječaj za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2021./2022. Dodjeljuje se 15 studentskih stipendija u mjesečnom iznosu od 500 kuna. Pravo na stipendiju mogu ostvariti redovni studenti preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, odnosno stručnih studija i diplomskih specijalističkih stručnih studija koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prebivalište na području općine, ne primaju stipendije od drugog subjekta te žive u zajedničkom kućanstvu koje nema nepodmirenih obveza prema Općini.

Kriteriji na temelju kojih će se izvršiti bodovanje prijavljenih kandidata su: uspjeh u dosadašnjem školovanju, socijalni status, uspjesi na natjecanjima, ostale otežavajuće okolnosti materijalnog položaja i deficitarna zanimanja ( stručni studij – rani i predškolski odgoj i obrazovanje, sveučilišni studij – medicina, strojarstvo,  građevinarstvo, matematika, logopedija, anglistika ili engleski jezik i književnost, germanistika ili njemački jezik i književnost, elektrotehnika ili elektrotehnika i informacijska tehnologija, farmacija, informatika, fizika, rehabilitacija te biologija i kemija).

Prijave s potrebnom dokumentacijom predaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Radoboj, svakog radnog dana od 7 do 15 sati ili poštom na adresu Radoboj 35, 49232 Radoboj, u zatvorenoj omotnici s naznakom “Natječaj za dodjelu stipendija“ u roku od 15 dana od objave natječaja na oglasnoj ploči i službenoj internetskoj stranici Općine, dakle, od 11. studenoga. Svi detalji natječaja dostupni su na internetskim stranicama Općine Radoboj (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba