Matija Posavec najavio ponovnu kandidaturu za međimurskog župana

“Za svakoga tko se bavi politikom, jedini poslodavac su građani, oni koji biraju i odlučuju“

Objavljeno: 11.11.2021. zagorjeinternational

Matija Posavec ponovno ide u utrku za župana Međimurske županije. Objavio je to u Facebook grupi “Podrška županu – Matija Posavec”.

– Drage moje Međimurke i Međimurci, svih vas 9000 članova grupe koji zajedno sa mnom dijelite ljubav prema našem Međimurju. VELIKO VAM HVALA na podršci i brojnim riječima potpore koju mi pružate! Ta podrška je potvrda ispravnog smjera kojim smo zajedno gradili i razvijali naše Međimurje. Međutim, to je, prije svega, obaveza da zajedno i nastavimo. U proteklih dva mjeseca nije bilo ni lako ni ugodno, no za svakoga tko se bavi politikom ili bilo kakvim javnim  poslom, jedini poslodavac su građani, oni koji biraju i odlučuju. Upravo zbog te potpore, zbog Vas, zbog podrške koju svakodnevno dobivam u neposrednim kontaktima, porukama, društvenim mrežama i sl., proizlazi moja obaveza da se kandidiram. Zbog svega toga prvo Vama najavljujem svoju kandidaturu za župana Međimurske županije na izborima, koju ću i službeno najaviti, zajedno s Vama, u četvrtak u 12 sati na Trgu Republike u Čakovcu, te Vas pozivam na iskazivanje podrške potpisima birača. Vaš Matija Posavec – napisao je Posavec.

Podsjetimo, Posavec je nakon uhićenja zbog primanja mita u rujnu ove godine podnio ostavku na mjestu župana, ali se već tada govorilo da je moguća nova kandidatura i da neće otići iz politike. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba