Veliki interes u Varaždinskoj županiji

Ispred Doma zdravlja u Ludbregu s radom započeo punkt za cijepljenje – zbog velike gužve, cijepljenje moguće i sutra

Objavljeno: 06.11.2021. zagorjeinternational

Ispred zgrade Doma zdravlja Varaždinske županije u Ludbregu, s radom je počeo punkt za cijepljenje. 

Zbog ogromnog interesa, stvorile su se gužve, stoga iz Stožera civilne zaštite i Doma zdravlja Varaždinske županije, mole građane koji dolaze na cijepljenje da se pridržavaju uputa koje će dobiti na licu mjesta.

Upravo zbog velikog interesa, cijepljenje će na punktu u Vinogradskoj 1 u Ludbregu biti organizirano i u nedjelju, od 8 do 16 sati, dok će Zavod za javno zdravstvo, cijepljenje sljedeći tjedan organizirati u tri termina.

Dakle, cijepljenje će biti moguće u utorak, u Općoj bolnici Varaždin, u dvorani 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante), od 8 do 13 sati. Građani će se moći cijepiti cjepivima Moderna, Janssen – Johnson & Johnson te Pfizer.

U srijedu, građani će se moći cijepiti u Općoj bolnici Varaždin, u dvorani 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante), od 13 do 18 sati. Bit će moguće cijepljenje cjepivima Moderna, Janssen – Johnson & Johnson te Pfizer.

U četvrtak, cijepljenje će biti moguće u Općoj bolnici Varaždin, u dvorani 1 u podrumu Kirurgije (pokraj ORL ambulante), od 13 do 18 sati. Moći će se cijepiti cjepivima Moderna, Janssen – Johnson & Johnson te Pfizer.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba