U zabočkom ReGardenu održan tradicionalni festival - 15. O'ROCK FEST

Prvo mjesto osvojio zagorsko – zagrebački bend ‘Trip to Caldera’, publiku posebno oduševili ‘Denis & Denis’

Objavljeno: 25.10.2021. zagorjeinternational

U organizaciji Udruge mladih Feniks i Udruge Regenerator, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Krapinsko-zagorske županije, u subotu je, zabočkom reGardenu održan tradicionalni festival – 15.O’ROCK FEST.

Namjera festivala je da se mladi sa šireg područja upoznaju i povezuju, a glazba je odličan medij kroz koji mladi mogu mirno izraziti svoja socijalna stajališta.

Prvo mjesto osvojili su zagorsko- zagrebački bend Trip to Caldera , drugo riječki bend Fanaa, a treće varaždinski Dodger Artfool & The Vipers.

Dodajmo još da su gosti festivala bili Denis & Denis.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba