Završeno deveto kolo prve i druge županijske nogometne lige

Đalski ‘petardom’ pokvario Desiniću domaćinstvo – trenutno su vodeći drugoligaš, dok Rudar predvodi prvoligaše

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Kroz ukupno 10 odigranih susreta, završena su deveta kola prve i druge županijske lige.

U prvoj ligi odigrano je šest utakmica. Snage su tako odmjerili NK Oroslavje i NK Rudar iz Mihovljana, gdje su pobjedu odnijeli Oroslavčani (1:0). U utakmici između marijabistričke Mladosti, na domaćem terenu, i NK Ivančice iz Zlatar Bistrice, slavili su domaćini s rezultatom 2:0. 

Utakmice između NK Rudara iz Dubrave Zabočke i NK Jedinstva iz Začretja, Poznanovečkog Inkopa i NK Pregrade, te NK Lobora i gornjostubičkog Matije Gubca, završile su s rezultatima 2:1 u korist Rudara, Inkopa i Lobora.

Jedini neriješeni susret u ovom kolu bio je onaj između NK Omladinca iz Dubrovčana i NK Oštrc iz Zlatara (1:1).

Na tablici je trenutno vodeći Rudar s 21 bodom. Slijede NK Ivančica i NK Pregrada s po 20, a potom NK Oroslavje i NK Inkop s po 18 bodova. Na šestom mjestu je marijabistrička Mladost sa 17 bodova, a iza nje su Jedinstvo i Oštrc s 12. Sljedeći, sa šest bodova, je Lobor, potom NK Omladinec i NK Rudar s po tri boda, a na posljednjem je mjestu trenutno NK Matija Gubec sa samo dva boda.

U drugoj županijskoj ligi odigrana su četiri susreta.

Prvi, između NK Toplica iz Krapinskih Toplica i NK Zagorca iz Trgovišća završio je s rezultatom 4:3 za Topličane. Veliki poraz (5:1) doživio je NK Desinić u susretu protiv NK Đalskog Gubaševo-Martinišće. NK Sloga Konjščina pobijedila je Milengrad 2005 iz Budinščine (2:0), a slavio je i NK Vatrogasac iz Brezove protiv Radoboja (2:1).

Na tablici je, s 19 bodova, vodeći NK Đalski, slijede Mladost s 14, Sloga s 13, Zagorec iz Trgovišća s 12 i NK Toplice s 10 bodova. Na šestom mjestu je Desinić s devet bodova, slijede Vatrogasac i Milengrad 2005 s po osam bodova, a posljednji je Radoboj sa samo jednim bodom.

Sve su utakmice odigrane u nedjelju.   

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba