Grad Krapina dodjeljuje javna priznanja

Prijedloge kandidata šaljite do 5. studenoga

Objavljeno: 09.10.2021. zagorjeinternational

Grad Krapina poziva građane, udruge građana, vjerske zajednice, političke stranke, trgovačka društva, ustanove te druge pravne osobe s područja Grada Krapine da dostave prijedloge/inicijativu za dodjelu javnih priznanja grada.
Javna priznanja Grada Krapine su “Nagrada za životno djelo Grada Krapine“, “Priznanje počasni građanin Grada Krapine“, “Povelja Grada Krapine“, “Plaketa Grada Krapine“, “Grb Grada Krapine“ i “Mala plaketa Grada Krapine“, a dodjeljuju se svima onima koji su na neki način doprinijeli boljitku grada.
Prijedlozi koji će se uvažiti moraju biti pismeno obrazloženi i sadržavati ime i prezime odnosno naziv podnositelja prijedloga, prebivalište ili sjedište podnositelja prijedloga, osobno ime ili naziv pravne osobe na koju se prijedlog odnosi uz navođenje osnovnih podataka o osobi, naziv javnog priznanja i područje za koje se podnosi prijedlog, obrazloženje prijedloga odnosno postignuća i doprinosa radi kojih se predlaže dodjela priznanja te odgovarajuću dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga (dosadašnje nagrade, objavljeni radovi, natjecateljski rezultati i slično).
Prijedlog za dodjelu javnih priznanja može se dati i posmrtno, a svi prijedlozi se dostavljaju na adresu Grada. Rok za dostavu je 5. studenoga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba