Općina Mače raspisala natječaj za učeničke i studentske stipendije

DODJELJUJE SE 14 STIPENDIJA: Sedam učeničkih od 200 i sedam studentskih od 500 kuna mjesečno

Objavljeno: 09.10.2021. zagorjeinternational

Općina Mače raspisala je natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima. Tako će se za tekuću školsku i akademsku godinu dodijeliti sedam učeničkih stipendija u  iznosu od 200 kuna mjesečno  i sedam studentskih stipendija u iznosu od 500 kuna mjesečno.
Učeničke stipendije počele su se dodjeljivati s 1. rujnom, a dodjeljivat će se do 30. lipnja, dok su studentske započele s 1. listopadom, a dodjeljivat će se do 31. svibnja.  
Pravo prijave imaju svi redovni učenici srednjih škola i studenti s područja općine Mače koji, osobno, ali i njihovi roditelji ili samo jedan roditelj kojemu je učenik ili student povjeren na odgoj i čuvanje, posvojitelji ili skrbnici imaju prebivalište na području općine, te koji su državljani Republike Hrvatske i nisu korisnici stipendije odobrene od strane Krapinsko – zagorske županije ili drugih državnih tijela.
Zahtjevi se podnose na posebnom obrascu kojeg izdaje Jedinstveni upravni odjel Općine, a zainteresirani ga mogu podići za vrijeme trajanja natječaja u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela ili skinuti s web stranice www.opcina-mace.hr. Na istoj stranici nalazi se i detaljan popis priloga koje valja dostaviti uz zahtjev.
Rok za podnošenje zahtjeva je 22. listopada do 15 sati. Zahtjev se dostavlja osobno ili preporučenom poštom na adresu Općine s naznakom “Natječaj za dodjelu stipendija“.
Rezultati će biti objavljeni u roku od 15 dana od isteka roka za podnošenje prijava, i to objavljivanjem bodovne liste na oglasnoj ploči i web stranici Općine. (vh) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba