SVI NAVIJAMO: Mladi Oroslavčan od subote brani boje Hrvatske na Mediteranskim igrama u Parizu

POKAZAO DOMINACIJU: Roko Knezić treći puta zaredom pobjednik pojedinačnog Kupa Hrvatske u bowlingu

Objavljeno: 04.10.2021. AB

U zagrebačkoj kuglani Bowling Bar, održana je završnica 15. pojedinačnog kupa Republike Hrvatske u bowlingu za muškarce, na kojoj se Oroslavčan Roko Knezić, koji nastupa za BK Nomad Zagreb, po treći puta okitio zlatom.

Igralo se kup sustavom na ispadanje od početka do kraja natjecanja na dvije dobivene igre, a Roko je bio postavljen za nosioca, jer je i protekle dvije godine osvojio Kup Hrvatske, tako da je bio u 1. kolu slobodan. U 2. kolu pobijedio je klupskog kolegu Svena Fekežu, u četvrtfinalu je bolji od Zorana Preleca iz BK Purger Zagreb, a u polufinalu od Nikole Zorića iz TNT-a. U finalu je Roko pobijedio Alberta Šimunića iz BK Trešnjevka Zagreb. Sve svoje protivnike Roko je pobijedio s rezultatom 2:0 i time dokazao svoju dominaciju i odličnu formu.

U subotu Roko putuje s Bowling reprezentacijom Hrvatske u Pariz na Mediteranski kup. Uz njega, boje Hrvatske branit će i Željko Barunčić iz BK Zagreb, Lili Punek iz BK Zapad Zagreb i Vivian Banjac iz BK Trešnjevka Zagreb. Prijavljeno je 14 reprezentacija zemalja Mediterana. Za reprezentaciju mogu nastupiti dva muška i dvije ženske članice. Ovo natjecanje se održava od do 18. listopada, a iz kluba se nadaju lijepim vijestima iz Pariza.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba