Općina Hum na Sutli objavila natječaj za dodjelu pripomoći prema socijalnom statusu srednjoškolcima i studentima sa svog područja - evo do kad je otvoren

Za 35 učenika i 15 studenata osigurane pripomoći od 400 kuna, odnosno 600 kuna mjesečno

Objavljeno: 04.10.2021. zagorjeinternational

Iz Općine Hum na Sutli pozivaju učenike i studente da se prijave na natječaj za dodjelu pripomoći prema socijalnom statusu učenicima srednjih škola i studentima s područja općine Hum na Sutli u 2021./2022. školskoj i akademskoj godini i to: učenicima 35 pripomoći po 400 kuna mjesečno te studentima 15 pripomoći po 600 kuna mjesečno.

Rok za podnošenje zahtjeva s traženom dokumentacijom je 15 dana od dana objave tj. zaključno s 19. listopadom 2021. godine. Zahtjev se podnosi isključivo na propisanom obrascu koji se nalazi u prilogu natječaja. U postupak rješavanja uzimat će se samo potpuno dokumentirani zahtjevi, zahtjevi koji su zaprimljeni u gore navedenom roku, te zahtjevi podnositelja čija mjesečna primanja po članu domaćinstva ne prelazi 3000 kuna prosječne plaće isplaćene u neto iznosu u gospodarstvu u RH u prethodnoj godini.

Zahtjevi s potpunom dokumentacijom dostavljaju se isključivo putem preporučene pošte na adresu: Općina Hum na Sutli, Jedinstveni upravni odjel, Komisija za dodjelu pripomoći učenicima i studentima, Hum na Sutli 175, 49 231 Hum na Sutli.

Sve uvjete natječaja i potrebne obrasce možete pronaći na internetskim stranicama Općine Hum na Sutli.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba